» saknar gymmet redan

Hello :) nu har min energi och lust till saker kommit tillbaka, känns otroligt skönt för det tar verkligen på en att inte ha någon energi och inte ha någon lust till att göra i princip någoting alls.
 
Däremot har jag lyckats få någon form av ryggskott antaligen för smärtan jag har i ryggen nu strålar ner i mitt vänstra ben och jag går helt snett för att inte behöva anstränga vänstra sidan av ryggen. Det betyder att jag inte kommer kunna köra ben, mage eller rygg på ett tag och det suger verkligen. Men det finns inget annat jag kan göra än att vila! Ska köra försiktiga pass genom att köra pw på bandet, köra lite incline walk eller försöka mig på crosstrainern när smärtan har börjat avta. Det rekommenderas faktiskt att röra på sig i form av promenader osv när man har ryggskott.
 
Jag har inte heller någon aning varför jag helt plötsligt fick ont då jag inte har burit något tungt eller kört squats eller gjort något som överbelastar min rygg, utan det kom helt plötsligt efter mitt ryggpass (körde bara övningar för övre rygg). Anyway, det är sånt som händer! Talk to y'all later, xoxo
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo