» makeup

Mitt secret intresse förutom att sjunga och så är att sminka mig lite, eller brukar sitta på kvällarna när jag har tråkigt och då börjar jag bara sminka mig. Har absolut inga speciella verktyg, bara ögonskuggor och en helt vanlig pensel. Alltså sitter inte och säger att jag är värsta proffset men det är kul att kunna göra såna här saker ibland :) 
Min pojkvän är här nu och han sitter och spelar Dota, och jag sitter här. It's kinda cozy. Imorgon ska vi till stan och köpa skor till mig, och sen ska jag till min moster i Alingsås och passa deras barn, aka mina kusiner! Dom är typ 5 och 1 så det är kul det med!
(ps. dom här bilderna får mig att se 1000 gånger snyggare ut än vad jag egentligen är, är ful hehhehe)


emma
13 Augusti, 2013 - 00:51

gashii du e så snygg! har du tips på hur man ska lägga kajal/eyeliner, vad du föredrar bäst, för dina ögonlock liknar mina lite & behöver lite hjälp hehheehhe

Svar: tack vännen, det e säkert du med!! jag brukar alltid lägga en tunn linje ovanför ögonlocket för om jag har för tjockt så ser det ut som att hela locket är målat haha, men tunn linje precis ovanför ögonlocket och sen tar jag massa mascara över hehehhe ;) det brukar alltid funka bra på mig iaf!
martinaelsalinnea.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo