» Christmas

Här kommer lite kassa jul-bilder ;)» ansiktsmask

God jul allesammans!! :D Har precis kommit hem efter en lång dag av mkt firande. Fick massa fina grejer men orkar inte ta kort på det nu. Nu sitter jag och tar det lugnt i min säng med en choklad-aniktsmask, godis och cola och bara myser, älskar det! Vi hörs senare, xoxo!
 

» Det kommer aldrig va över för mig

 
atm, sitter och äter lite "frukost" jag köpte med mig hem, för var så hungrig. Lyssnar också på Håkan, vilket är väldigt förvånadsvärt eftersom jag aldrig riktigt tyckt om hans musik.. Men han har minst 2 bra låtar iaf!!
Nu är det dan före doppare dan, nästan alla julklappar är köpta och jag är taggad inför imon!! hörs sen, xoxo

» atm

Skoja detta e inte atm, tog dessa bilder i fredags.. Enda skillnaden nu är att jag äter chips och dricker cola i mitt nystädade rum!! Mår fortfarande inte bra och halsen har blivit värre så de blir nog ett besök till doktorn imon :( Ligger o lyssnar på musik och har det allmänt gött annars, älskar att bara ta det lugnt och inte göra ngt speceillt. Ni e bra, xoxo!!

» ALL YOU EVER DID WAS WRECK ME

Är just nu hos Johannes, och idag har vi bara slappat. Vet inte vad som händer ikv, ska nog bara vara hemma eftersom jag fortfarande inte mår så bra. Har fortfarande inga bilder (tråkigt) men ska försöka lösa detta ngn gång. Hade bra, xoxo

» throwback saturday

Helt sjukt hur mycket jag saknar sommaren, sol och värme. Är trött på detta regn-väder som aldrig ger sig!! 

» sorrysorry

Ser här att jag fortfarande har ett x antal läsare, och FÖRLÅT om jag gör er besvikna!! Ska verkligen försöka få igång bloggandet, mer outifts osv. Bara att det e så mörkt när man kommer hem så bilderna blir inge bra. Just nu är jag i alla fall i Alingsås och lyssnar på musik, skulle passa mina kusiner med min mamma & lillebror, så vi köpte lite godis o så (: har tyvärr inga bilder för tillfället eftersom jag inte är hemma, men hoppas detta ger er lite hopp iaf!! xoxo

» lol

 
 
 

» fan

 Inga ord. Så bra.

» smälter

 
denna låten spelas på repeat nu, så bra!! sen är alltid akustiska live-versioner alltid snäppet speciellare ;)