» a beautiful song from justin bieber's believe acoustic album


» nighite

failade lite på mitt försök att klona bort en toffs som satt på vänster(egentligen höger)handen menmen det får duga, är ingen perfektionist ;)

» selfies

vet att dom inte är perfekt tagna eller redigerade men jag gillar dom så ändå

» dagen som förändrade mitt liv.

till min största, bästa och världens underbaraste kärlek.
 
den 30/12-2011 var verkligen dagen som förändrade mitt liv. då träffade jag dig, och jag anade verkligen inte vad som skulle hända framöver. 
du tog verkligen mig med storm, det var en sån undebar kärlek, och det är det fortfarande, och har alltid varit.
även om vi båda vet att vi har tagit oss igenom myckte skit så fanns alltid kärleken kvar, och det var du och jag igenom allt och det var jag så glad över, att det var just du. du har fått mig att inse vad som är bäst för mig, och vad som får mig att må bra.
du är en stor del av det som får mig att må bra, för sättet du visar din kärlek till mig varje dag är obeskrivlig, och den får mig verkligen att bli knäsvag på precis samma sätt den gjorde i början.
det finns inte en dag mina känslor för dig har blivit mindre, om det är något dom gör så är det att växa, för varje dag som går.
jag vill inte gå en dag utan att veta att du finns vid min sida, och det behöver jag aldrig göra heller för jag vet att du alltid kommer finnas där, för din kärlek till mig är så himla äkta och det känns verkligen. j
ag litar på dig till 100% och du är den jag vänder mig till när jag är ledsen, glad, sur eller vad som helst, för jag vet att du alltid finns där. 
du är verkligen den enda killen som jag har kunnat vara mig själv framför, att kunna gå helt osminkad i toffs och myskläder, det är liksom ett tecken på att jag verkligen känner mig säker med dig, och det är framförallt ett tecken på att jag älskar dig och att du verkligen är den enda för mig.
du är killen som kan få mig att gråta och att skratta, och det är exakt så jag vill ha det, och jag vill inte ha det med någon annan än dig.
du är verkligen mitt allt och jag önskar det fanns något mer sätt att visa det än en liten text, jag vill verkligen kunna visa min kärlek till dig, och hur stor den är, och jag hoppas du ser hur mycket jag verkligen älskar dig.
vi har så himla många bra stunder och när jag tänker tillbaka på dom, och tänker på dig, så känner jag inget annat än kärlek, och glädje.
du är den som gör mig hel, och den som får mig att må bra när ingen annan kan. jag önskar du visste hur mycket "jag älskar dig" betyder för mig, visst man kan säga det till kompisar och så, men när jag säger det till dig så är det verkligen äkta.
det känns verkligen som att jag har hittat min själsfrände, det kanske är töntigt men när jag tänker på dig, så kan jag inte tänka mig att gå en dag utan dig, och utan den kärlek du ger mig, därför vill jag aldrig förlora dig, och det menar jag verkligen.
jag vet att du och jag, vi är verkligen ett. jag vet att inget kommer skilja oss åt, för du och jag är verkligen ett. det finns verkligen ingen martina utan johannes, för jag skulle aldrig kunna tänka mig det.
jag älskar sättet du håller om mig på kvällarna, jag älskar när du kollar in i mina ögon och säger att du älskar mig, jag älskar hur du skyddar mig och hur du också kan prata med mig, prata om grejer. jag älskar sättet du delar dina tankar med mig, vad du gör på fritiden, att du vill att jag ska vara en del av det får mig att känna mig så himla älskad, du anar inte hur mycket det känns i mitt hjärta.
du ger mig evig kärlek verkligen, och jag hoppas du vet det.
jag älskar dig så mycket, jag har aldrig älskat en människa så mycket som jag älskar dig. när folk säger "jag har aldrig känt såhär för någon förut" kan jag tycka att det inte låter så seriöst, men när jag säger det, då menar jag det verkligen.
jag har haft svårt för att ha förhållanden innan och att hålla känslorna uppe, men när du kom så blev jag verkligen en helt ny människa. det finns inte ord som förklarar hur tacksam jag är över det, att du har gjort mig till den jag är idag.
jag har varit irriterad ibland för det du har försökt göra för mig, men jag vet att du bara gör det för att du älskar mig och vill det bästa för mig, jag har verkligen insett det nu.
man inser också de saker man ibland gör fel, som man inte tänker på, det får en att inse att man kan förlora den man älskar när som helst och därför vill jag göra varje tillfälle till det bästa som möjligt.
förlåt för all smärta jag har gett dig, och jag vill verkligen ha dig i mitt liv, så himla mycket så det finns inte.. och
jag är så glad att jag har dig.
det kanske låter lite egoistiskt men jag är så himla glad över att det bara är du och jag och ingen annan.
man får liksom anpassa sig efter varandras behov, och efter varandras bra och dåliga sidor, därför gör jag verkligen allt för dig johannes.
man kan känna sig osäker ibland och det är jag medveten om, men när jag känner mig det, så tänker jag att du älskar mig och gör allt för mig och skulle aldrig göra något som sårar mig.
du vet väl att du är den enda för mig?
och jag gör verkligen allt för dig johannes, du är det bästa som nånsin hänt mig.
med denna texten vill jag bara säga att jag verkligen älskar dig och jag gör allt för dig, tack för allt du gett mig detta senaste året, det har betytt så himla mycket och jag hoppas du förstår det, du är allt för mig världens bästa.
jag älskar dig!

» syskon <3