» gym!

har precis återförenats med mitt älskade gym, har inte tränat på två veckor och har ätit massa skit och så när jag har varit sjuk men nu är det bannemej ändring på det igen!


» mitt hjärta!!!


» VS

Min moster kom hem från London för ett tag sen och då köpte hon med dessa goa body mists från Victorias Secret. 

» smoothie

Gjorde en kvarg-mjölk-blåbärs smoothie för ah, jag hade tråkigt.
Det enda man behöver göra är att mixa ihop allt, alt. ställa det i kylskåpet en kvart. Hur enkelt som helst. Brukar vanligtvis inte alls gilla smoothies med hallon eller jordgubbar, men blåbär gick hur bra som helst!
  • en matsked kvarg/kesella/yoghurt (beror på hur mycket man ska ha)
  • ett halv glas mjölk
  • en halv dl blåbär

 

» vans

Hejsan hoppsan mina små grodor. Idag har jag varit sjuk (igen), min förkyldning verkar inte gå över. Ska i alla fall gå imorgon och hoppas att det är bättre då. Beställde dessa skor från zalando, var lite osäker på om jag skulle behålla dom för det är ändå 750 kr, men bestämde mig för att behålla mina tigrar(heheh). Så dessa blir nog flitigt använda i sommar. Jaja puss och hej! 

» last couple days

op

(stör mig på att videon är så himla liten men whatever orkar inte försöka ändra)

 

 


» kusinerna

har kusinerna på besök eftersom deras föräldrar är i London nu, så vi är barnvakter.  

» blommor

Haha skulle fota Noel men det var väldigt ljust haha.. Hade först tänkt att gå ut och fota dom kinesiska körsbärsträden men nej deras säsong var över så hittade något annat fint. Bilderna blir alltid 1000 gånger kassare på bloggen me aja. Jag har i alla fall gått och blivit sjuk (L)(L) Så var ute i 10 minuter men svettades ihjäl för det är så varmt ute, sen feber på det. Gött att vara sjuk i detta fina väder. (NOT)!!!!

» true story


» My #awesome friends


» May. 07, 2013


» it's not a choice, it's a lifestyle <3

 

» Mitt allt

(100 år gamla bilder)