» hello <3

Toodels. Det var ett tag sen och jag har precis återhämtat mig från en hemsk förkyldning. Jag har återigen inte haft någon lust till att gymma och har inte mått bra men nu känner jag äntligen lusten igen och mår så bra! Har haft en grym jul och fått massa fina träningsgrejer och andra grejer så är otroligt nöjd! Ska försöka blogga mer eftersom att jag fortfarande har några followers. 

Imon är det nyår och jag ska ha kompisar över och sen får vi se vad som händer under kvällen, ska bli superkul! Så nu ska jag äta lite och sen ska jag städa! Vi hörs later, xoxo

» 3 månaders skillnad» shoulders

Hallå!! Min rygg är lite bättre än igår men måste fortfarande ta det lugnt med vikterna. Idag körde jag 20 min incline walk och 10 min pw på bandet, väldigt bra för ryggen :) men var så sugen på att bara pumpa ben och rumpa idag men det gick ju tyvärr inte. Rumpan fick jobba lite ändå på bandet!

I alla fall så fick det bli ett laddat bicep och axelpass med massa energi, har saknat det så! Fick otroligt bra kontakt och bra pump i axlarna idag, detsamma i biceps. Imorgon och på lördag har jag vilodag men på söndag är det cardio och bröst som gäller. 3 välbehövliga vilodagar denna veckan vilket också känns otroligt skönt.
 

» saknar gymmet redan

Hello :) nu har min energi och lust till saker kommit tillbaka, känns otroligt skönt för det tar verkligen på en att inte ha någon energi och inte ha någon lust till att göra i princip någoting alls.
 
Däremot har jag lyckats få någon form av ryggskott antaligen för smärtan jag har i ryggen nu strålar ner i mitt vänstra ben och jag går helt snett för att inte behöva anstränga vänstra sidan av ryggen. Det betyder att jag inte kommer kunna köra ben, mage eller rygg på ett tag och det suger verkligen. Men det finns inget annat jag kan göra än att vila! Ska köra försiktiga pass genom att köra pw på bandet, köra lite incline walk eller försöka mig på crosstrainern när smärtan har börjat avta. Det rekommenderas faktiskt att röra på sig i form av promenader osv när man har ryggskott.
 
Jag har inte heller någon aning varför jag helt plötsligt fick ont då jag inte har burit något tungt eller kört squats eller gjort något som överbelastar min rygg, utan det kom helt plötsligt efter mitt ryggpass (körde bara övningar för övre rygg). Anyway, det är sånt som händer! Talk to y'all later, xoxo
 

» sry

Sen i måndags har jag haft 0% energi och 0% lust till absolut någonting vilket betyder att både skola och träning har fått lida för det, men känner likadant nu så helt ärligt orkar jag inte heller bry mig. Jag har alltså tränat men jag har inte orkat göra i princip någonting, har kört tre ryggövningar idag och jag körde bara två övningar på ben igår. Nästa vecka hoppas jag på ny energi, vintertider drar verkligen ner mitt humör och min ork.
 
Min rygg gör också fruktansvärt ont nu med och vet inte varför för har inte kört någon övning som har ansträngt ländryggen. Men men, det är okej att ha såna dagar! Det är därför uppdateringen har sugit med, det lär den göra resten av veckan med. xoxo