» smoothe n bcaa

 
Just i detta nuet sitter jag och snaskar på mitt bcaa och en proteinsmoothie som lite mellanmål. Var tvungen att åka hem innan gymmet för att samla lite energi för att sedan bege mig för ett cardio och mag-pass. 

» senaste

Hejhej!! Det har varit en hektisk helg så har inte hunnit blogga. Men back to reality!! Idag har jag kört axlar och mage och min rygg känns äntligen bättre så kan nog köra ben på tors, wiho! Nu har jag pluggat i matte i ca 1 timme, och imorgon har jag matteprov samt svenska nationella.

Imon ska jag bli blond förresten!! Spännande :) Får ta före- och efterbild.
 

» kosttillskott jag använder

Är såå sugen på att köpa bcaa och pwo från Femimal just nu.. Men för tillfället använder jag dessa produkter:

Amino BCAA
från Star Nutrition som är specialdesignat för tjejers behov. Jag har smaken strawberry passion och den tycker jag är jättegod, den är uppiggande och återhämtningen känns lättare.

Använder mig också av Caffeine 200 som eftersom att det är smidigare än PWO även om PWO ger lite bättre effekt. Från Star Nutrition där med. 
 
 
Använder mig också av extend BCAA som tyvärr har tagit slut nu, men den var verkligen jättebra och hade smaken blue raspberry som jag själv tyckte var aaaamazing. 
Sist men inte minst använder jag mig av Whey 100 som jag har gjort i snart två år, har haft smaken jordgubb varje gång med för tröttnar inte på den och den slinker ner lätt. Bra kvalité enligt mig också är den billig :) 
 
 

» that pink top

Efter många tomma dagar/månader på bloggen är jag äntligen tillbaka. Det har inte hänt så myckte det senaste, har haft ganska mycket i skolan och sen har det dykt upp sjukdomar och nu har jag återigen landat på ryggont. Min ländrygg fuckade ur imorse så det blev ingen träning idag, har träningsförbud tills på måndag nu. Känns otroligt tråkigt då jag inte ens får köra cardio, men det finns annat att göra!
 
Idag har jag i alla fall varit i skolan, pluggat matte och foodpreppat. Min diet har ju börjat nu ÄNTLIGEN efter några helger i Stockholm och annat kul. Just nu är jag inte nöjd med min definition men den kommer längre in i dieten, är ju bara på vecka 1 än sålänge och ska hålla på till den 1 juni. Men nu är jag tillbaka i på bloggen nu illa fall :)