» Ride with style

Är med och tävlar hos Amanda om en supercool cykel som ni kan hitta på denna sida! Var med & tävla du med.

» under the coconut tree

Godmorgon! Skulle egentligen begett mig till moa runt 6,men jag har ingen aning vad som hände mellan 6 och tio..jaja! Hon har kommit hem från Spaninen nu,vääldigt skönt! Så ska träffa henne massor nu,min beztiz!
kram sålänge

» behind the camera


» solnedgång & stan

Såhär fint kan det vara när man ser solnedgången ifrån min balkong! Helt underbart.
Nu ska jag & min syster till stan & shoppa lite antagligen! Förlåt för den dåliga uppdateringen,har vaknat klockan 3 och lagt mig typ 6..så!

» watersplashes

Här är lite vattensplashar som jag har fått på bild under semestern. Det har varit hur underbart som helst!

» hihi

hej, nu får denna bruden en FEEEEEEEEEET stor länk för att hon är världens bästa bloggerska & det med basta,hejdå!

» ringarna

Gjorde en liten söt beskrivnig på bilderna,orkade inte rikitgt göra nåt "stort.."
anyways,här har ni dom! Tröjan pallar jag inte ta kort på,men det överlever ni nog utan ;)
Sitter just nu & dricker lite colaaaa..kollar på harry potter och livet rullar på!
Just det ja,den ringden på höger bild som är från finlandmarknaderandom köpte jag för ett tag sen,men den är fortfarande ny!

» finland 2011

hemma!! borta bra,men hemma bäst.
Idag har jag varit i knalleland och köpt ny mobil eftersom min andra gick sönder av some reason..hihi!
Skulle egentligen varit med stina,vet dock inte hur det gick med det..? Jaja!
Sen köpte jag en tröja & två ringar,som det kommer bild på senare.
Kram sålänge! :)

» thru my iPad.

Hej! Nu är jag påväg från Sthlm till Borås igen! Ska bli otroligt gött att komma hem. Sitter i en buss/bil/van med mina halvgalna kusiner och ska göra det dom fem kommande timmarna! ;) har inhandlat mig massor med godis som jag antagligen inte kommer äta upp..jaja! Men nu ska jag sova eller något,och jag ska också säga tack till världens bästa Elin som har gästbloggat lite smått här undertiden när jag var borta,många kramar till dig!! Kraaaam

» ralph lauren


» elin och amanda

HAHA,DETTA ÄR VAD KAN VI SÄGA, VÄLDIGT KUL ENLIGT OSS & JA.HAHAHA

» du kan gråta mitt på gatan

nu har jag precis fixat mig, ska kila vidare till min kusinvitamin & tillbringa resten av dagen hos henne. detta blir super! jojuste,ikväll ska jag lägga upp ett videoklipp på mig & amanda. haha.. "jag vet att hon är söt,men håll tillbaka"


» du ger mig gåshud

/dagen i sig har tillbringats med birka & nu är det så att jag inte vet vad jag ska skriva om.. haha,jagvet att jag inte vart social med uppdateringen osvosv men de är sommarlov & så väldigt mycket stuff händer hela tiden! jag har knappt varit hemma nu det sista. imorgon kilar jag vidare till min kusin & på torsdag ska jag träffa fina miranda & på fredag ska jag träffa adam! men nu vet ni lite hur det ser ut ifall jag inte är dunder social här,sen har jag även en egen blogg [eeelinolssonn.blogg.se] som jag uppdaterar mera med bilder.
men vi hörs mera imorgon innan jag åker,promise! peeeeace out!

» tear me apart

/dålig uppdatering,sorry!/
idag har hänt så himlans mycket så jag orkar inte förklara,men hela kvällen har tillbringats med elin vid sjön!
jag uppdaterar mera imorgon. vi hörs,kramisar!

» i want to be forever young


» everybody hurts

hej & hå , jag är så himla trött så jag knappt vet vad jag heter. amanda sov hos mig från igår tills idag & vi gick till sängen klockan 04 & vaknade 09.30 för att amanda skulle hem & åka till sin pappa, osvosv! men nu ska ja snart börja fixa mig för att kila vidare på en liten tjejkväll hos wilma! vi hörs mera imorgon, over and out/eeelinolssonn.blogg.se

» perfect for me

det är jag som är elin, jag har bloggat här innan men kortfattat så heter jag elin som sagt, född 1998 & bor 20/25 minuter utanför borås. jag ska uppdatera här sålänge martina är i finland, hoppas du har det super där du är med massvis utav sol osvosv. senare ska jag åka in till stan med amanda för att träffa madeleine & vilma & tillbringa kvällen med dom. nu ska jag kila vidare för att få lite mat i magen!
vi hörs, take care! /eeelinolssonn.blogg.se


» TIDSINSTÄLLT

Nu är jag antagligen framme i stockholm(06.30) och de flesta av er sover säkert,men ska snart hoppa på färjan till Finland! För er som undrar så är det typ halva min släkt som åker ner till finland för att typ..vara där,aså det är inte ifinland-finland,utan man pratar svenska med en jättekonstig dialekt typ..haha!
jaja,ni får ha det bra! kram

» no-make-up

Så ser jag ut just nu - 100% natural . Alltså osminkad osv..
& min utväxt..det finns inte ord som säger hur fult det är!
men om man en gång var så dum och färgade håret blont så måste man tyvärr fortsätta..eller brunt hår kan man ju ha,men det ger mig bara..rysningar. Jag & brunt hår går inte ihop!
Men nu ska jag packa..eftersom jag inte har börjat med det än.
så puss & kram & handskakning & allt sålänge!

» liseeeberg!

Här kommer ett litet kollage från Liseberg. Vi träffade en söt lisebergs-kanin..osv!
Men nu ska det packas till Finland! Ser dock inte fram emot packiningen men det är sånt som måste göras!
kram

» 2 på moa!


» FOTA MOA

Detta är från förra gången när jag fotade Moa i Fristad.
Nu ska vi ut och fota ännu mer. Vi vaknade för ett tag sen för er som vill notera :)
Men ska gå nu,kram

» med moa!

Nu sitter jag och moa med varsin dator och är allmänt översociala.
Ska till Finland på tisdag,eller natten till onsdag och då ska elin gästblogga hos mig lite granna!
Ska nog ut och fotra moa lite imorgon,så då kommer ni få lite bilder antagligen.
Bjuder på en gammal-söt bild på mig! ;) BJUDER!!

» you're my best friend.

Vill bara säga hur mycket jag älskar dig min fina,jag förstår inte hur jag ska överleva utan dig i två veckor i Spanien.
Varje dag kommer jag att tänka på dig och hur många minnen vi har tillsammans och varje kväll när vi ligger och pratar mellan allt. Allt som finns mellan jord och himmel.
Visst,Innan du kom till mitt liv har jag haft andra 'bästavänner' och då trodde jag verkligen att vänskap var att vara med dom på dagarna,skratta och ha roligt..men det var när du älskling,kom till mitt liv och visade mig vad äkta vänskap är. Det är att bygga upp ett band tillsammans,som blir starkare än någonsin,Att dela massa hemligheter med varandra och bli orolig så fort man inte hör nått av personen,och vi kan verkligen säga att vi har ett starkt band till varandra,för det har vi verkligen,det är ett band som inte går att bryta,det går inte att göra sönder det. För du och jag är som en person..vi brukar ju skoja om ' tar man en av oss så får man båda' och så är det verkligen.
Man kan inte bara ta en utav oss och det vet även våra föräldrar..åker jag någonstans,hänger du med,åker du någonstans hänger jag med!
Alexander frågade idag varför jag skulle åka hem till dig när du inte var där och då sa jag..' vadå,det är väl inte så konstigt? det är mitt andra hem och maria ska hämta mig' och det var då han insåg att du och jag är som riktiga systrar. du är min andra halva,fast den bättre och det har jag även talat om för dig flera gånger,du är den bättre halvan,den halvan som tänker till innan man gör saken,den halvan som tänker till innan man öppnar sin mun..det är såna saker jag verkligen behöver arbeta med. Att tänka till. Du är den personen jag lever för älskling. Utan dig är allt tufft..kommer ihåg när vi disskuterade om vi skulle bryta kontakten helt eftersom vi bara bråkade och då kanske det var bättre att vi tog en paus och inte umgicks,inte pratade vid så himla mycket..den dagen,gick allt i tusen bitar.
Allt blev bara oklart och jag visste knappt vad jag skulle göra,jag låg bara i min säng och kände hur tårarna rann ner,jag ville inte äta,jag ville inte prata med någon,jag ville bara ligga i min ensamhet och tänka på allt roligt vi har gjort,men även allt det tråkiga som vi har gått igenom..vi har faktiskt gått igenom att folk/husdjur har dött,att vi bråkar,att våra föräldrar inte alltid har det så enkelt..Jag kommer ihåg så många gånger när det är jag som har varit svag och legat i din famn och gråtit,så många gånger när mina föräldrar har börjat bråkat och jag har gått ut ur mitt rum för att bara andas och prata med min pappa,och sedan kommit tillbaka och försökt att spela glad med ett leende på läpparna,försökt att vara den glada Moa som jag faktiskt alltid försöker att vara även ifall det finns gråa dagar även för mig. Jag är så oerhört tacksam att vara din bästavän,Är så himla glad att det är dig jag delar alla mina dagar med. För med dig blir allt så himla enklare.
JAG ÄLSKASR DIG MEST UTAV ALLT OCH DET VET DU!
du är det bästa i mitt liv.

NVärldens finaste människa på denna jord. Ingen är vackrare än dig. 
För du är den vackraste tjejen både på insidan & utsidan!

Älskling,dina ögon är dom finaste som finns.
You never walk alone'

Nu orkar jag inte skriva mera..sitter här i min ensamhet och väntar på dig. love you a loooooooooong time!

» snabb dagens outfit

Tröja - Gina | Tröja under - Primark | Shorts - Jönköping | Ring - Presenshoppen <3|
Får göra ett snabbt inlägg nu eftersom jag ska åka till resecentrum och ta bussen till göteborg,för att sedan bege mig till Lisberg!
Kram så länge!

» london - take me back


» BLOMMOR

Tack Ellen & Vera för tipset om hur man inte får dålig kvalité på bilderna! Mitt liv har typ räddats,haha! :)

» konfirmation!

Nu har min kära syster konfimerat sig,fick med kameran men den är lite konstig,hittar inte fokus även om jag har på autofokus.
Menmen,nu är det lite kalas här,och uppdaterar antagligen senare!
Kram

» red,white and blue


» lazy day

Har av någon anledning inte uppdaterat nånting idag..men imorgon så kommer det nog lite bilder med,för min systed ska konfimera sig :)
Har inte gjort någonting roligt idag att skriva om ändå,så!:)
kram

» dagens outfit

| tröja - LINDEX | armband - H&M & B-YOUNG | ring - PRESENTSHOPPEN..hihi | shorts - vet inte..|
Ja,kvalitén på bilderna när dom kommer upp på bloggen..finns inga kommentarer till det!

» my day in pictures

ph1: På väg till mormor & morfar så stog det en söt kossa framför oss i bilen så tog ett kort.
ph2: Det stog lite fina blommor så tog mig friheten och fotograferade dom.
ph3: Sen blev det lite bullfika hos mormor och morfar
ph4: Vi åkte ner till våran stuga,och där stog vattnet så stilla och väntade på mig.
ph5: Blev lite sugen att hoppa i,så..
ph6: Kvällen avslutades på altanen hos min moster med lite ljus!
Där fick ni hela min dag i beskrivning. Eller ja,nästan!
Har precis kommit hem från min moster efter en mysig kväll där.
Var tvungen att ta en outfit-bild i vattnet med,det är inte så lätt när man har en brygga eller stenar att ställa kameran på..men det fick bli bryggan! Så det inlägger kommer snart.
Kram