» SORRY

nu sitter jag här, och gör typ ingenting, har varit hemma denna helgen. har inte mått så bra men känner mig lite bättre nu! sitter och lyssnar på musik nu och ska äta snart tror jag! förlåt för bad update, ska försöka uppdatera mer i veckan! puss
en konstig och oseriös bild haha vet inte ens varför jag la ut den

» Bangladesh

Nu är jag så sjukligt trött, har spenderat min dag med min älskade pojkvän och vi åkte och köpte lite fruktsallad och kollade på idol tillsammans. Han sover här inatt, nu ska vi kolla på film tror jag!! Sov gott mina fellow human beings, pöss


» färga håret

Hallo, har haft en skitjobbig dag i skolan så är sjukt trött och har bara lust att lägga mig och sova med ikke, ska åka och färga håret hos min morbrors sambos salong. Har typ en ljus-brun-råttfärgad-ljusaslingor-hårfärg nu så måste göra något åt detta.
 

» skola & selfies

Dum som jag är så la all fokus sig på örat hela tiden vilket resulterar skitbilder haha, vet inte varför det blev så men bilderna blev suddiga runtom örat eftersom det var där jag hade fokusen.. anyways, lite senare ska jag hem till mitt hjärta och vi ska kolla på idol tillsammans och sen ska han fixa sin sprillans nya IPHONE 5.
Haha i alla fall har jag varit i skolan idag, ingen speciell dag men det var en chilldag. 

» Lunch

Förlåt för as kass uppdatering men har haft helg nu så har inte varit hemma så mycket! idag var jag och min pojkvän och åt lunch på oreon, vaknade vid 12 och var hungriga så vi åkte till stan. nu ska jag inte göra så mycket, skola imon :( jaja puss


» polyvore

 
clothes
 
clothes by martina-pulkkinen featuring a black leather handbag
 
Satte ihop ett kollage på snygga "höstkläder" som man kan ha nu till hösten. Det enda jag inte har här är boyfriend-jeans vilket jag väldigt gärna vill köpa. Och väskan, men har en liknande.

» träning & skola!

hello, idag var det skola och det var väl helt ok, började 12 och slutade halv tre, så det var också helt ok! sen efter träningen tränade jag ett supersnabbt pass eftersom att min boyfriend var så tvungen att träffa mig haha, ne men så åkte vi till han och ska kolla på idol för tredje kvällen tillsammans! love him
(varning för fjortisbild till höger hehe)


» stickat

Jaa som alla vet börjar ju skolan snart och hösten närmar sig också.. (</3) Jag har varit sugen på en stickad tröja det senaste men har absolut inga pengar så får vänta nån månad för att köpa det. Har slängt ihop ett kollage med några snygga stickade tröjor som man kan matcha med både svarta och ljusa jeans.
 

» hårfärg?!

Nu är det såhär att jag måste färga mitt hår igen för det börjar bli råttfärgat....
Även om jag har typ 20 läsare varje dag SNÄLLA kommentera vad ni tycker är fint, vill ha lite inspiration! Jag var sugen på att göra lite röd tonig färg men jag vet inte, eller ljusare slingor. Så släng in nån kommentar så hade det varit supergulligt! Lämna bara en tiny kommentar!
MISS MAH GURLS 
 

» frukost

Godmorgon solstrålar. Idag är det en regnig och tråkig dag men ändå finfin dag. Jag ska iväg och träna snart, men måste kolla klart på the host, så bra. Ananrs händer väl inget speciellt idag! :)
Frulle <3

» spanien 2012

Ska kanske till Thailand i febuari med, It's gonna be awesome
 

» blacknwhite

Gymmet stängde vid ett och jag vaknade vid 1 så.. det blev inget av med de :( Men har tänkt att gå ut och springa/gå istället, typ 5 eller 8 kilometer. Måste få igång fläsket. Hehe. I alla fall så har jag inte gjort så mycket idag, slappat de sista dagarna innan skolan. Jaja ska gå ut nu! Hörs sen. Pöss

» If you're ready come and get it

Har varit på kalas idag för fjärde gången denna veckan tror jag att de blir haha! Nu sitter jag med min pojkvän och vi har precis kollat på film. Skolan börjar på onsdag, känns helt okej faktiskt! Börjar ju nian nu så måste få upp mina betyg ännu mer. Detta 100% är lovat i år! Vet inte än vad jag ska välja för gymnasie men vill kunna välja mellan olika så jag inte står där med 190 poäng i slutändan. Har 220 poäng nu tror jag att det var.. I alla fall jag bara skriver av mig lite, har inte gjort så mycket nu men ska vara med kompisar det sista på lovet nu tror jag :)


» selsel gomez

Hörde denna låten för några dagar sen första gången, den är ju inte precis ny men den är faktiskt riktigt bra. Är inget fan av Selena men hon är ursnygg och superduktig på det hon gör! Känns som att den "slår igenom" nu för jag hörde den på radio och flera butiker spelade den idag. Najs.

» we♥it

FÖLJ MIG! MARTINAPU @ we♥it

» NYA SAKER MOTHERFUCKERS

Har vart och köpt nya johnny bulls, sen fick jag med mig ett mörkrött nagellack(39;-) och ett halsband från gina för 99;- Skorna köpte jag på scorett för 1100;-. Jag skulle egentligen tränat nu men känner mig så himla trött och hängig, mitt årliga depphumör is coming, haha. Men ska träna imon oavsett humör. Igår kväll sov jag hos min moster som sagt. Nu ska jag äta något, har inte ätit på hela dan ifall ni vill anteckna♥♥ Jaja hörs sen, pöss

» makeup

Mitt secret intresse förutom att sjunga och så är att sminka mig lite, eller brukar sitta på kvällarna när jag har tråkigt och då börjar jag bara sminka mig. Har absolut inga speciella verktyg, bara ögonskuggor och en helt vanlig pensel. Alltså sitter inte och säger att jag är värsta proffset men det är kul att kunna göra såna här saker ibland :) 
Min pojkvän är här nu och han sitter och spelar Dota, och jag sitter här. It's kinda cozy. Imorgon ska vi till stan och köpa skor till mig, och sen ska jag till min moster i Alingsås och passa deras barn, aka mina kusiner! Dom är typ 5 och 1 så det är kul det med!
(ps. dom här bilderna får mig att se 1000 gånger snyggare ut än vad jag egentligen är, är ful hehhehe)

» post-workout meal

Yoghurt, havepuffar, banan, varma bär & lite honung. mums
 
Nu ska jag dra igång med träningen riktigt igen, nu under sommaren så har jag skitit i att träna och ätit massa skit, eftersom att det ändå har varit sommar, men nu ska jag börja komma igång igen. Har tränat i ca 5 månader, och under den tiden såg jag till att äta cleant och att träna dagligen, så nu kör v igeeen! #taggad (that's gay)

» finland 2013 (part 2)