» i've turned into someone else

Denna sången berör mig så fruktansvärt mycket. Alla som har gått igenom något liknande vet säkert exakt hur det känns jag förstår exakt vad jag menar. 

» If you're looking for the love know the love don't live here anymore

Hej, sitter just nu på tyskan och kollar på film, väldigt drygt.. Slutar en halvtimme tidigare idag och sen ska jag dra till gymmet och göra rygg för första gången på 10 år typ! Förlåt för dålig bloggning, har haft rätt fullt upp med skolan nu. Jk gör inte läxor. Haha men ska bli bättre, svär!
Bild från i lördags!

» nike air max

My lovies!! Beställde hem ett par nike air max som jag velat ha i 100 år, är så sjukt nöjd!
 

» 16

För några dagar sen hade vi en överraskningsfest för min vän David, det var en riktigt rolig kväll även om den spårade lite hahah, har för underbara vänner asså!!












» påsk

Heej! Förlåt för den dåliga bloggningen! Igår var det i alla fall påsk och den spenderade jag ute hos min mormor som vi alltid gör. Sen på kvällen tänkte jag vara med några kompisar men blev så himla trött så gick hem och sov istället. Har inte hänt så mkt i mitt liv det senaste, har varit hemma största delen på lovet, vilket har sugit. Snart börjar skolan i alla fall, ska bli skönt!
 

» Yo

Hej alla fans, förlåt för att jag inte har uppdaterat men har varit så upptagen med mitt glamourösa liv. Ska försöka bättra mig när jag har tid och energi! Puss 

» 1D

Alltså jag är helt kär i One Direction nu för tiden, har ingen aning varför men dom är såå snygga och bra och gulliga och allt möjligt! Denna musikvideon kan jag kolla på 100 gånger i rad, den är så bra! 

» little things

Haaallloj! Snart ska jag bege mig till gymmet, ska träna ensam idag för Vendela skulle på basket med sin boyfriend. Vendela är alltså min vanliga gymbuddie haha! Har en satans träningvärk i mina armar idag, ännu värre i benen! Körde ju det måndags men det har enbart blivit värre haha. Aja, hörs sen! xoxo
 

» make me your aphrodite

Tränade som sagt biceps och mage idag med mina babes, sjukt jobbigt men härligt! Tog precis ett långt gött bad, åt lite mat och nu sitter jag här och kollar på game of thrones och dricker vatten, xoxo

» once a whore you're nothing more, i'm sorry that will never change

God morgon från mr duckface, idag har jag nationella heeela morgonen fram till lunch. Det positiva är att jag börjar halv nio istället för åtta :-) Har fruktansvärd träningsvärk i ben & rumpa idag, idag blir det biceps och mage! Hörs senare efter jag har gått igenom domedagen (nationella) xoxo <3

byxor & kofta från lindex, tröja från american vintage

» SQUAT TIL' YOU DROP

Djuuuupa squats bränner gött!! Körde ben på gymmet och har nog aldrig i hela mitt liv varit såhär slutkörd, trodde jag skulle spy ut alla mina inälvor sista setet..Men har inte heller mått såhär bra på länge, att träna är det BÄSTA som finns, har saknat det såsåså mycket. Körde kickbacks, inre lår, främre lår, squats, sumosquats, och utfallssteg med vikt. Tog bilderna mest för att se min form, inte för att lägga ut för någon speciell anledning men kan väl passa på haha! Sen lite lame back-progress, inte så bra menmen! (Spänner inte, viktigt att påpeka)
 
 

» nike & better bodies

Dessa byxor är utan tvekan dom skönaste och bästa jag ägt. Fick dom när jag fyllde år (hade velat ha såna jättelänge) och blev jätteglad! Ska köpa nya better bodies tights när jag får mina pengar, fast helsvarta antaligen. Sen mina älskade nike freerun, bästa skorna jag ägt och färgen är uuunderbar.

» Bitch pls


Den sista är inte relevant till mitt liv men den va lite najs 

» sam

Inte så värst roliga bilder men fick agera lite fotograf på kalaset :)

» REAlly don't care

Önskar att det fanns en musikvideo till denna för den hade varit så perfekt och flawless


» Now i'm a warrior

Hej alla små filurer. Igår var jag som sagt på kalas, senare mot kvällen åkte jag till fristad, och nu är jag bara hemma trött som ett svin. Har sovit från typ 3 till nu, att man kan vara såhär trött!! Är inte 100% frisk än heller så det tär på krafterna med, måste göra svenska sen med. Anyway, hörs sen! xoxo

» EARLY MORNING

Godmorgon! Idag fick jag gå upp very early för skulle bara klippa topparna lite hos min mosters salong, så nu är mitt hår mycket fräschare! Är så sjukt trött idag alltså, huvudvärk också.. Ikväll ska jag till min kusin och fota för lite kalas, och ikväll är jag ensam hemma så kanske har lite kompisar över eller en kompis, who knows ;) 
 
 

» Happy

Godmorgon! Idag är det fredag och min förkylning har inte gått ner men är inte negativ för det ;) har inga planer för ikväll ännu men något lär komma upp! Här är iaf en sne dagens!



» 10 om mig

1. jag och min bästavän är identiska i sättet att bete oss på 
2. vi har en kille som sätter upp tapeter i vårt kök så jag vågar inte göra mat eller på toa haha
3. otrohet är enligt mig det värsta man kan göra i ett förhållande (förutom att mörda sin partner :P)
4. jag litar för lätt på människor
5. jag har utan tvekan världens bästa vänner och familj, stöttar mig till 100%
6. jag har själv lärt mig att spela gitarr & piano
7. om det är någonting ni ska bjuda mig på är det surt godis alla dagar i veckan!
8. när jag har hittat en bra låt spelas den i några dagar ständigt på repeat tills jag tröttnat på den 
9. jag brukar dricka typ 4 vattenflaskor med vatten per dag (vet ej varför)
10. min släkt betyder väldigt mycket för mig och står dom otroligt nära!


» Från dina lögner

Sitter i skolan nu, ska sova hos Vendela inatt med, fett mys! Nu känner jag i alla fall att allt känns allmänt bra igen, mår så bra! Har gått vidare med all skit som har pågått och jag bryr mig inte för en sekund om vad folk har att säga om mig för ingen känner egentligen mig på riktigt, och jag känner att jag börjar gymnasiet snart och ska få en helt ny start i livet. Våren är på g och allt känns bara grymt! Lite halvdan bild på dagens också. Hörs sen, xoxo!
(Det faktum att jag inte alls har många läsare gör så att jag gärna skriver av mig till er och delar med mig lite av mitt liv!)

» hur musik "talar" till mig

Jag tror inte ens att jag kan förklara vad musik betyder för mig.
Det är verkligen min räddning när allt är skit, när jag är glad, när jag är arg, alltid. Det finns alltid någon låt som passar in för hur man mår, som kan hjälpa en att må bättre konstigt nog. Jag har vuxit upp med musik och det finns inget hellre jag gör än att sitta och spela på gitarren eller pianot och bara sjunga my heart out, även om man inte når tonerna. Någon som har varit med mig sen jag var liten är Britney Spears, var helt galen i henne och jag minns att jag ville bli precis som hon, sen ser man att hon blir helt lost och rakar av sig håret, det livet är inte så glammigt som det verkar. Det är också därför jag ofta lägger ut musik på bloggen, för att det då är exakt hur jag känner, och jag vill ändå vara relativt öppen här och en del skriver hur dom mår, jag pratar genom musiken.

Någon med stort influence på mig är defenitivt Demi Lovato, hon är så sjukt stark och hennes musik talar till mig så otroligt mycket, hon är down to earth och verkligen ingen såndär kändis som gör det bara för att få pengar och som fullständigt skiter i sina fans. Det finns inget bättre än att höra en låt som man verkligen känner igen sig i och som man bara kan börja gråta till. Detta låter sjukt töntigt jag vet, men det är exakt sån jag är.
Jag håller mig helst till soul eller popmusik, men Eminem funkar alltid!
Lyssnar inte på Britney längre, men Jessie & Demi är mina favvisar.

» why can't you see, baby I'm not like the rest

Idag blev det en halv dag hemma, gick hem efter nationella för kände hur min kropp couldn't take it anymore. Det har alltså varit en bajsdag idag såsom många andra dagar. Har nationella imorgon med dock så får väl ta mig i kragen och gå ändå.
Vi har en tapet-kille hemma nu som sätter upp nya tapeter så vi kan inte använda duschen hemma, så jag ska sova hos Vendela idag och imorgon. Lite jobbigt att knappt kunna laga mat...
Såhär såg jag iaf ut imorse. (Gjorde molnen pga mitt humör haha) xoxo
jeans från nelly, blus från lindex

» vill ha sommar

Hej på er. Idag var jag hemma för att vila upp mig lite, har nämligen nationella både imorgon och på torsdag. 
Har hostat som en gris hela dan och har blivit hes, den rinnga näsan är dock mestadels borta nu! Har inga bilder whatsoever för ser ut som skit nu, ska dock gå till skolan imon så då får ni la lite roligare inlägg. Har typ 10-15 läsare men bloggar mer än gärna för er! Ska nog färga håret idag med, eller rättare sagt fixa min utväxt.
Hörs sen! xoxo

» bästa just nu