» i kissed a girl

Halloooj! Idag har gymmet varit stängt så har ätit kladdkaka och vitt bröd haha, so much for dieting. Men imorgon ska jag träna igen, körde ett axelpass igår och det gick mucho good! Idag har jag bara solat, och ikväll får vi se vad som händer! xoxo
 

» boy I'd do anything for ya, you're my only

Lunchen blev lax, couscous, turkisk yoghurt blandat med sötsur sås och wokgrönsaker. Kört rygg, triceps och mage idag, ska tillbaka till gymmet senare för lite cardio tror jag! Passet idag gick jättebra, fick bra fokus och bra pump med mitt nya pwo. Tar inga bilder på gymmet för min mobil har spruckit så jag har lämnat in den på lagning så har en söndrig iphone 4 nu, haha men det duger :)
 

» don't wanna work work work

Hej mina kära! Förlåt för att jag inte bloggade igår men jag hade tyvärr inga bilder. Igår va det iaf biceps på schemat. Idag har jag inte gymmat för från elva till fem var jag i göteborg med en kompis och shoppade! så imorgon ska jag köra rygg och triceps, och på fredag axlar och lite bröst! I alla fall så har jag beställt hem ett pwo, vet inte hur bra det är men det hade bra rescensioner så och var billigt så får se om det passar mig! sen ett better bodies linne med, perfekt! :)

» legday

Helloo! Idag var det ben som stod på schemat. Allt gick jättebra tills jag bestämde mig för att köra sumosquats i smithmaskinen, jag har haft problem med min ländrygg jättelänge så jag kan inte köra squats egentligen, men gjorde det ändå för det gjorde inte ont till en början. Men sen kom det en heeemsk smärta så efter det kunde jag knappt köra något. Men det gick sjukt bra ändå! Min lurre blev en sallad och sen en tonfiskburk på sidan om.

» progress


Den vänstra bilden är alltså för ett år sen, och den högra är från förra veckan. 

» work for what you want

Hallå mina kära ungdomar :) Jag tänkte att jag skulle börja blogga lite igen, mestadels om min träning. Ska påbörja en clean diet nu, alltså inga kolhydrater utan bara mycket protein osv. Vet att det är lite löjligt men jag älskar att läsa om andras träning så dom få som finns här kanske tycker det är kul med.