» you're my best friend.

Vill bara säga hur mycket jag älskar dig min fina,jag förstår inte hur jag ska överleva utan dig i två veckor i Spanien.
Varje dag kommer jag att tänka på dig och hur många minnen vi har tillsammans och varje kväll när vi ligger och pratar mellan allt. Allt som finns mellan jord och himmel.
Visst,Innan du kom till mitt liv har jag haft andra 'bästavänner' och då trodde jag verkligen att vänskap var att vara med dom på dagarna,skratta och ha roligt..men det var när du älskling,kom till mitt liv och visade mig vad äkta vänskap är. Det är att bygga upp ett band tillsammans,som blir starkare än någonsin,Att dela massa hemligheter med varandra och bli orolig så fort man inte hör nått av personen,och vi kan verkligen säga att vi har ett starkt band till varandra,för det har vi verkligen,det är ett band som inte går att bryta,det går inte att göra sönder det. För du och jag är som en person..vi brukar ju skoja om ' tar man en av oss så får man båda' och så är det verkligen.
Man kan inte bara ta en utav oss och det vet även våra föräldrar..åker jag någonstans,hänger du med,åker du någonstans hänger jag med!
Alexander frågade idag varför jag skulle åka hem till dig när du inte var där och då sa jag..' vadå,det är väl inte så konstigt? det är mitt andra hem och maria ska hämta mig' och det var då han insåg att du och jag är som riktiga systrar. du är min andra halva,fast den bättre och det har jag även talat om för dig flera gånger,du är den bättre halvan,den halvan som tänker till innan man gör saken,den halvan som tänker till innan man öppnar sin mun..det är såna saker jag verkligen behöver arbeta med. Att tänka till. Du är den personen jag lever för älskling. Utan dig är allt tufft..kommer ihåg när vi disskuterade om vi skulle bryta kontakten helt eftersom vi bara bråkade och då kanske det var bättre att vi tog en paus och inte umgicks,inte pratade vid så himla mycket..den dagen,gick allt i tusen bitar.
Allt blev bara oklart och jag visste knappt vad jag skulle göra,jag låg bara i min säng och kände hur tårarna rann ner,jag ville inte äta,jag ville inte prata med någon,jag ville bara ligga i min ensamhet och tänka på allt roligt vi har gjort,men även allt det tråkiga som vi har gått igenom..vi har faktiskt gått igenom att folk/husdjur har dött,att vi bråkar,att våra föräldrar inte alltid har det så enkelt..Jag kommer ihåg så många gånger när det är jag som har varit svag och legat i din famn och gråtit,så många gånger när mina föräldrar har börjat bråkat och jag har gått ut ur mitt rum för att bara andas och prata med min pappa,och sedan kommit tillbaka och försökt att spela glad med ett leende på läpparna,försökt att vara den glada Moa som jag faktiskt alltid försöker att vara även ifall det finns gråa dagar även för mig. Jag är så oerhört tacksam att vara din bästavän,Är så himla glad att det är dig jag delar alla mina dagar med. För med dig blir allt så himla enklare.
JAG ÄLSKASR DIG MEST UTAV ALLT OCH DET VET DU!
du är det bästa i mitt liv.

NVärldens finaste människa på denna jord. Ingen är vackrare än dig. 
För du är den vackraste tjejen både på insidan & utsidan!

Älskling,dina ögon är dom finaste som finns.
You never walk alone'

Nu orkar jag inte skriva mera..sitter här i min ensamhet och väntar på dig. love you a loooooooooong time!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo